Rashladni sistemi

Rashladni sistemi su nezaobilazni deo u fabrikama vode, plastičarskoj, metalskoj, drvnoj i mnogim drugim industrijskim postrojenjima. Svaki od tih prostora je potrebno opremiti kvalitetnim rashladnim sistemom kako bi mogli da se radni procesi nesmetano odvijaju.

Detaljnim sagledavanjem tehnoloških procesa i zahteva Frost se odlučio za najkvalitetnija rešenja koja se odnose na rashladni sklop čitavog procesa. Na prvom mestu naše rashladne sisteme odlikuju kvalitet i ekonomičnost. Bavimo se projektovanjem, proizvodnjom i montažom svih tipova rashladnih sistema.

U ponudu je uvrštena i proizvodnja agregata (singl i centralnih jedinica) i elektro-komandnih ormana rashladnih postrojenja za potrebe proizvođača ugostiteljske i komercijalne  opreme, izvođačkih firmi ili krajnjih kupaca. Rashladni agregati se projektuju u više varijanti: sa jednim kompresorom ili sa dva, tri ili četiri kompresora.. Prema zahtevu proizvodimo i rashladne agregate sa digitalnom modulacijom. To je našlo svoju primenu u supermarketima. Kvalitet elektro-komandnih ormana rashladnih postrojenja, pored stručnosti tehničkog osoblja, garantuje i kvalitet svih ugrađenih komponenti koje se pažljivo biraju kako bi kupcima pružile visoke performanse i pouzdanost uz ekonomične uslove održavanja.

Vrhunski inženjeri naše branše spremni su da odgovore na najkomplikovanije zahteve iz domena procesne tehnike. U okviru svojih usluga Frost nudi proizvodnju, instalaciju i servisiranje rashladnih sistema različitih namena, u skladu sa specifičnim željama i potrebama klijenata. Korisnici na jednom mestu imaju sve što je potrebno za prodaju i servis. Posedujemo i veliki lager rezervnih delova, specijalna servisna vozila, najsavremeniji alat, čime svojim klijentima garantujemo veoma brz i kvalitetan servis, o čemu svedoči i veliki broj vernih klijenata.

Na tržištu se nalazi veliki broj kopija rezervnih delova, koji su vrlo često lošeg kvaliteta pa nije retkost da prouzrokuju i teže kvarove na rashladnoj opremi. Ugradnjom originalnih delova dobijate sigurnost u njihovu ispravnost i dugotrajnost prilikom svakog korišćenja.

Ugradnja rashladnih sistema obavlja se po najvišim tehnološkim standardima, a uključuje:

  • postavljanje rashladnih sistema na određene lokacije u objektu
  • puštanje sistema u rad
  • obuka osoblja
  • servis sistema

Sve rashladne sisteme izrađujemo po želji klijenata, a prema propisanim standardima. Svi materijali izrade su najvišeg kvaliteta. Naša tradicija i dugogodišnje iskustvo su garancija kvaliteta.