O Nama

Firma FROST je nastala 2005. godine i već 13 godina se uspešno bavi proizvodnjom, montažom i servisiranjem industrijske, komercijalne i ugostiteljske rashladne opreme. Posebnu pažnju posvećujemo projektovanju i montaži rashladnih komora svih namena i dimenzija, kao i održavanju u garantnom roku i van njega.

Iza nas je mnogo projekata i zadovoljnih klijenata. Iskustvo nas kvalifikuje, a želja omogućava da i Vama predložimo i implementiramo naše projektno rešenje za Vaš objekat. Pokrivamo veliki broj delatnosti: restorane, kafiće, mesare, pekare, poslastičarnice i razne ugostiteljske objekte. Naši uređaji krase mnoge širom Srbije i imamo stalnu tendenciju da se širimo.

Smatramo da naše tržište pre svega zaslužuje da ima ozbiljne i kvalifikovane distributere. Naša ideja od pocetka je bila da ponudimo kvalitet po pristupačniim cenama.

U ponudu Frosta je uvrstena i proizvodnja agregata (singl i centralnih jedinica) i elektro-komandnih ormana rashladnih postrojenja za potrebe proizvođača ugostiteljske i komercijalne opreme, izvođačkih firmi ili krajnjih kupaca. više o tome Rashladne komore pravimo za potrebe ugostiteljstva, mesne i voćne industrije, poljoprivredne proizvodnje, skladištenja i mnoge druge delatnosti - saznajte više. Rashladne komore pravimo za potrebe ugostiteljstva, mesne i voćne industrije, poljoprivredne proizvodnje, skladištenja i mnoge druge delatnosti.

Profesionalan i efikasan servis omogućio je Frostu dugoročnu saradnju sa više preradjivača voca i povrća, proizvođača u prehrambenoj industriji kao i  mesara, pekara, restorana i poslastičarnica koji koriste proizvode ili usluge servisiranja firme FROST. Dugo i pažljivo osluškujući potrebe svojih klijenata, napravili smo odabir najkvalitetnijih komponenti za Vaše rashladne uredjaje. Rezervni delovi poznatih svetskih proizvodjača na raspolaganju su vam u našem servisu uvek.

Posedujemo svu potrebnu mehanizaciju i kvalitetne radnike za montažu rashladnih uređaja i ostale opreme. Frost servis raspolaže sa više mobilnih ekipa spremnih da u svako doba dana brzo i profesionalno otklone sve kvarove na rashladnoj opremi i klima uređajima.
Asortiman proizvoda upotpunjen je i inox neutralnom ili rashladnom opremom, koja je jednostavna za održavanje, savršeno se uklapa sa bilo kojim poslovnim ili kućnim ambijentom i neuporediva je u smislu trajnosti i funkcionalnosti. Inox oprema je savršen izbor za bilo koji posao u vezi sa hranom.

Zahvaljujući načinu na koji pristupamo svakom poslu, obučenosti, alatima i  opremi  koje koristimo rastemo stvarajući nove vrednosti. U vremenu ispred nas, nastojaćemo da zadovoljimo sve zahteve i želje kupaca koji žele kvalitetnu i pouzdanu rashladnu opremu. Mi smo uvek tu da damo odličan savet i pomognemo vam da napravite pravi izbor.

Naša misija je da svaki posao obavimo sa maksimalnom profesionalnošću i kvalitetom. S toga svakim danom nastojimo biti sve bolji i bolji. Svaki naš kupac je vredan partner i klijent i predano rešavamo njegove zahteve i potrebe.